Păcuraru: Nu l-am sunat niciodată pe Morega

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, marţi seară, că exclude existenţa vreunei înregistrări în care el i-ar fi cerut lui Ilie Morega să intervină pentru fiul său, întrucât nu l-a contactat telefonic niciodată pe liderului PNL Gorj.

1 afișare
Imaginea articolului Păcuraru: Nu l-am sunat niciodată pe Morega

Păcuraru: Nu l-am sunat niciodată pe Morega

"Nu l-am sunat niciodată pe Morega. Înregistrarea, dacă există, ar trebui pusă pe tapet", a spus Paul Păcuraru.

Ministrul Muncii a adăugat că nu avea de ce să ceară ca fiul său, Mihnea Păcuraru, să fie reprezentat pentru obţinerea unor contracte pentru firma sa pentru că lucrează de câţiva ani în acest domeniu.

În ce priveşte contractul dintre firma fiului său Intratest şi complexul energetic Turceni, Păcuraru susţine că fiul său a obţinut acest contract participând la o licitaţie pe internet.

Păcuraru respinge şi afirmaţia lui Ilie Morega potrivit căreia fiul său ar fi mers în luna mai la Rovinari, după ce anterior el ar fi vorbit de două ori la telefon cu acesta, arătând că până în luna mai liderul PNL Gorj nu l-a contactat telefonic vreodată.

"Eu nu i-am dat niciun telefon (lui Morega - n.r.). Mă suna el pentru a-mi solicita diverse lucruri. El îmi zicea că a fost băiatul pe acolo şi mă întreba de fiecare dată dacă poate să îl ajute cu ceva. Eu îi spuneam că nu are cu ce, pentru că îşi face treaba singur", a mai spus Paul Păcuraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici