Parchetul General preia ancheta în cazul incendiului în care au murit cel puţin 10 persoane de la Secţia ATI Piatra Neamţ

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

498 afișări
Imaginea articolului Parchetul General preia ancheta în cazul incendiului în care au murit cel puţin 10 persoane de la Secţia ATI Piatra Neamţ

Parchetul General preia ancheta în cazul incendiului în care au murit cel puţin 10 persoane de la Secţia ATI Piatra Neamţ

Cauza privind incendiul cu 10 morţi de la ATI Piatra Neamţ a fost înregistrată iniţial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care s-a sesizat din oficiu.

În acest caz a fost dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ulterior, Parchetul General a anunţat că a preluat ancheta.

Bilanţul incendiului de la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ se ridică la 10 morţi şi 7 răniţi, între care medicul de gardă care a încercat să îşi salveze pacienţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici