Percheziţii la o primărie din judeţul Giurgiu într-un dosar de abuz în serviciu

  • Mai multe percheziţii se desfăşoară luni în judeţul Giurgiu într-un dosar de abuz în serviciu.
  • Este vizată şi Primăria Stăneşti, potrivit unor surse apropiate anchetei.
1969 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la o primărie din judeţul Giurgiu într-un dosar de abuz în serviciu

Luni dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile unor persoane fizice şi juridice, precum şi la sediul unei instituţii publice, în vederea documentării şi probării activităţii infracţionale.

În dosar se efectuează „cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public ar fi obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi fals material în înscrisuri oficiale”.

„În prezenta cauză penală se desfăşoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în legătură cu obţinerea unor contracte de achiziţii de către o instituţie publică privind executarea unor lucrări şi decontarea acestora către un operator economic, în baza unor documente nereale”, au anunţat anchetatorii.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu vor fi duse 12 persoane, în vederea audierii, în calitate de martori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici