Peste 500 de străini, condamnaţi în acest an pentru infracţiuni comise în România

Instanţele române au condamnat anul acesta peste 500 de străini pentru infracţiuni comise în România, în penitenciare fiind încarceraţi şi opt cetăţeni italieni, care au primit pedepse definitive pentru faptele penale săvârşite, au informat surse oficiale.

9 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de străini, condamnaţi în acest an pentru infracţiuni comise în România

Peste 500 de străini, condamnați în acest an pentru infracţiuni comise în România

Din totalul de 56.705 de condamnări definitive în anul 2006 sunt şi 780 de cetăţeni străini, iar în primele nouă luni ale anului în curs au fost condamnaţi definitiv un număr de 547 de persoane străine pentru infracţiuni comise pe teritoriul statului român, precizează sursele citate.

Conform unei statistici realizată de instanţele judecătoreşti, în 2006 au fost condamnaţi definitiv 56.705 de inculpaţi, dintre aceştia 9.564 au fost amendaţi, 22.644 au primit pedepse cu suspendarea condiţionată a executării, iar 1.278 cu suspendarea pedepsei cu supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici