PIN: Anunţul Poştei că îl acţionează în instanţă pe Cozmin Guşă - un joc de imagine

PIN consideră că ameninţarea Poştei Române că îl acţionează în instanţă pe liderul partidului, Cozmin Guşă, reprezintă "un joc de imagine", prin care se doreşte să se sugereze nevinovăţia miniştrilor liberali.

1 afișare
Imaginea articolului PIN: Anunţul Poştei că îl acţionează în instanţă pe Cozmin Guşă - un joc de imagine

PIN: Anunţul Poştei că îl acţionează în instanţă pe Cozmin Guşă - un joc de imagine

Poşta Română l-a acţionat în instanţă pe Cozmin Guşă, în urma declaraţiilor făcute de liderul Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) referitoare la asocierea companiei cu un grup de firme în vederea realizării unui proiect imobiliar pe Calea Victoriei din Bucureşti, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, Dan Mihai Toader, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Conform unui comunicat al PIN remis agenţiei MEDIAFAX, liderul PIN, Cozmin Guşă, a luat act de declaraţiile directorului general al Poştei Române, precizând că toate afirmaţiile publice făcute relativ la subevaluarea terenului la care se face referire, precum şi la dosarele penale ale unor miniştri din Guvernul Tăriceanu ca urmare a acestei tranzacţii au fost confirmate public de către instituţiile statului abilitate.

"Domnul Mihai Toader, cercetat la rândul său de către DNA în cauze care ţin de administrarea defectuoasă a Poştei Române, realizează, prin ameninţarea cu justiţia la adresa preşedintelui PIN, un joc de imagine prin care doreşte să sugereze de fapt nevinovăţia miniştrilor PNL, cercetaţi de către DNA în această cauză în care statul român a fost păgubit, iar grupuri de firme apropiate premierului Tăriceanu au fost favorizate. Acest fapt este explicabil prin prisma faptului că Poşta Română, respectiv PNL, au acelaşi consultant de imagine", adaugă sursa citată.

PIN consideră că acţiunea în justiţie împotriva lui Cozmin Guşă este un bun prilej pentru a prezenta într-un proces public toate faptele, respectiv "documentele care probează că Poşta Română a devenit, în timpul guvernării Tăriceanu, "vaca de muls" a apropiaţilor actualei guvernări, în defavoarea interesului public".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici