Video Principalul suspect în cazul fetei tranşate, prins joi seară în gara din Deva

Principalul suspect în cazul adolescentei care a fost ucisă, tranşată şi apoi aruncată în judeţul Alba a fost prins, joi seară, în gara din Deva, după ce, cu câteva ore înainte, Curtea de Apel Alba Iulia emisese pe numele acestuia, în lipsă, un mandat de arestare de 30 de zile.

3 afișări

Tânărul de 38 de ani fusese reţinut în data de 20 decembrie în urma unei percheziţii de 12 ore în apartamentul în care acesta locuia şi apoi eliberat de către procurori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aurel Enea, cetăţean cu domiciliul stabil în SUA, dar care locuia într-un apartament al fratelui său din municipiul Petroşani, a fost găsit, joi seară, în gara din Deva.

Potrivit IPJ Hunedoara, bărbatul este principalul suspect într-un dosar penal de omor deosebit de grav în care o adolescentă de 17 ani, din Petroşani, a fost ucisă şi tranşată. Mai multe bucăţi din corpul acesteia au fost găsite, în urmă cu câteva săptămâni, în judeţul Alba.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, joi, emiterea unui mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui Aurel Enea, după ce procurorii au făcut recurs la o sentinţă dată în data de 24 decembrie de către Judecătoria Alba în baza căreia principalul suspect trebuia judecat în stare de libertate.

La numai câteva ore de la emiterea mandatului, poliţiştii hunedoreni l-au prins pe suspect în gara din Deva, unde acesta încerca să se îmbarce într-un autocar ce pleca în direcţia Lugoj.

După ce a fost audiat câteva ore la IPJ Hunedoara, Enea a fost condus spre judeţul Alba, unde urmează să fie confirmat mandatul de arestare eliberat pe numele său.

Criminaliştii hunedoreni au percheziţionat, în data de 20 decembrie, apartamentul din Petroşani în care stătea principalul suspect mai mult de 12 ore, ridicând de la faţa locului mai multe bunuri care s-au constituit în probe la dosar. Din data de 20 decembrie, când a fost reţinut, pentru câteva ore, de poliţişti şi apoi eliberat, bărbatul nu s-a mai întors în Valea Jiului.

Vecinii tânărului spun că acesta era un tip retras care nu le crea probleme şi care nu s-a remarcat prin anturaje dubioase. Singurele amănunte pe care le ştiau despre tânăr era că acesta îşi renova apartamentul de o bună perioadă de timp şi că locul său de muncă era în SUA, câştigându-şi existenţa prin afaceri online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici