Recursul Parchetului în cazul eliberării lui Sile Pietroi, judecat miercuri

Curtea de Apel Bucureşti va lua în discuţie, miercuri, recursul Parchetului faţă de eliberarea lui Sile Pietroi şi a celor opt tovarăşi ai săi, ridicaţi săptămâna trecută pentru tâlhării, sechestrare de persoane, şantaj şi alte infracţiuni comise cu violenţă.

87 afișări
Imaginea articolului Recursul Parchetului în cazul eliberării lui Sile Pietroi, judecat miercuri

Recursul Parchetului în cazul eliberării lui Sile Pietroi, judecat miercuri (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii bucureşteni au ridicat, în 18 iunie, 16 membri ai grupării conduse de Sile Pietroi, căutaţi pentru infracţiuni cu violenţă, în urma a 25 de descinderi făcute în Capitală şi judeţul Ilfov.

Poliţiştii, împreună cu luptători SPIR, DPIR, ai Grupului Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila" şi procurori de la Parchetul Tribunalul Bucureşti, au descins, miercuri dimineaţă, începând cu ora 6.00, la 25 de locuinţe din Capitală, şi din comunele ilfovene Glina, Căţelu şi Pantelimon, de unde au ridicat mai multe arme albe.

Membrii grupării au fost audiaţi, miercuri, la sediul Poliţiei Capitalei, iar Sile Pietroi a fost dat în consemn la frontieră.

Pietroi a fost prins în noaptea de 18 spre 19 iunie, la Giurgiu, după ce a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarului Christian Ciocan, asupra lui Sile Pietroi au fost găsite sume în lei şi valută, două pistoale, unul cu bile de cauciuc şi unul cu gaze, precum şi mai multe cartele telefonice. Un apropiat al lui Sile Pietroi, care l-a ajutat să fugă, va fi cercetat de poliţişti pentru favorizarea infractorului, a mai spus comisarul Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici