Sirianul acuzat că ar fi facilitat fuga lui Hayssam poate părăsi ţara

Omul de afaceri sirian Mustafa Tartoussi, acuzat de procurorii DIICOT Bucureşti că ar fi facilitat fuga lui Omar Hayssam din România, poate părăsi ţara după ce Curtea de Apel Constanţa a decis, vineri, să ridice interdicţia potrivit căreia bărbatul nu avea voie să plece din ţară.

3 afișări
Imaginea articolului Sirianul acuzat că ar fi facilitat fuga lui Hayssam poate părăsi ţara

Sirianul acuzat că ar fi facilitat fuga lui Hayssam poate părăsi ţara

Tartoussi a contestat, timp de mai multe luni, măsura respectivă, iar până acum instanţa nu i-a dat câştig de cauză.

El a susţinut, vineri, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Constanţa, că trebuie să meargă în Marea Britanie pentru a recunoaşte paternitatea unui copil, oferind garanţii că va reveni în România, unde are afaceri şi proprietăţi.

Curtea de Apel a decis că sirianul poate părăsi ţara, însă sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici