Traficanţi de droguri, prinşi când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre. Pepinieră descoperită într-un imobil FOTO

  • Bărbatul şi femeia au înfiinţat într-un imobil din Galaţi o cultură de plante de cannabis, pentru vânzare.
  • Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.
1448 afișări
Imaginea articolului Traficanţi de droguri, prinşi când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre. Pepinieră descoperită într-un imobil FOTO

Traficanţi de droguri, prinşi când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre

Un bărbat de 49 de ani şi o femeie de 26 de ani, ambii din oraşul Galaţi, au fost prinşi când aruncau sute de plante de cannabis în Dunăre.

Conform DIICOT, cei doi au înfiinţat într-un imobil din Galaţi o cultură de plante de cannabis, pentru vânzare.

Poliţiştii de Frontieră i-au prins pe cei doi într-o parcare de pe Faleza Dunării când încercau să descarce dintr-un autoturism şi să arunce în Dunăre trei saci cu 400 plante de cannabis, de aproape 60 de kilograme.

Procurorii DIICOT Galaţi şi poliţiştii au făcut, joi, 5 percheziţii domiciliare, în urma cărora au ridicat documente, telefoane mobile, peste 10.000 de lei, precum şi diferite echipamente necesare cultivării plantelor de cannabis.

Ulterior, vineri, s-a făcut a şasea percheziţie domiciliară, la o altă adresă din Galaţi, respectiv la o proprietate pe care unul dintre suspecţi o închiriase. Aici au fost găsite instrumente pentru cultivarea indoor a canabisului.

Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici