70 de monede scoase din stomacul unui aligator de la grădina zoologică din Nebraska

Un aligator de la o grădină zoologică din Omaha, Nebraska, a avut nevoie de o operaţie, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a i se scoate zeci de monede din stomac, au declarat reprezentanţii grădinii zoologice.

72 afișări
Imaginea articolului 70 de monede scoase din stomacul unui aligator de la grădina zoologică din Nebraska

70 de monede scoase din stomacul unui aligator de la grădina zoologică din Nebraska

70 de monede au fost găsite în stomacul aligatorului Thibodaux, în vârstă de 36 de ani, potrivit Henry Doorly Zoo and Aquarium, citat de CNN.

,,I-a fost montată o ţeavă de plastic pentru a-i proteja gura şi pentru a trece în siguranţă instrumentele folosite pentru a accesa monedele, cum ar fi o cameră care ne-a ajutat să ghidăm recuperarea acestor obiecte", a declarat medicul veterinar Christina Ploog.

Monedele au fost găsite în timpul unei examinări de rutină. Toate au fost scoase cu succes.

Ploog crede că monedele au fost probabil aruncate în habitatul animalului de către vizitatori.

Renumita grădină zoologică are 10 aligatori americani, iar Thibodaux este un aligator rar, care are pielea albă translucidă şi ochii de un albastru intens, potrivit Audubon Nature Institute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici