A murit actriţa Estelle Harris, cunoscută mai ales din serialul Seinfeld

  • Actriţa americană de film şi televiziune Estelle Harris a murit la vârsta de 93 de ani.
  • Era cunoscută mai ales pentru rolul Estelle Costanza, mama lui George din serialul Seinfeld.
4777 afișări
Imaginea articolului A murit actriţa Estelle Harris, cunoscută mai ales din serialul Seinfeld

Sursa foto: Twitter

Actriţa americană de film şi televiziune Estelle Harris a murit la vârsta de 93 de ani.

A fost cunoscută mai ales pentru rolul Estelle Costanza, mama lui George din serialul Seinfeld.

Harris a transformat-o pe Costanza într-o mamă iubită de fani mai ales pentru insultele ei absurde, notează BBC. În serial, Estelle îşi cicăleşte fiul atât de mult încât acesta încearcă fără succes să o convingă să se mute definitiv în Florida, departe de New York City, unde se desfăşura serialul.

„Ea este mama pe care toată lumea o iubeşte, chiar dacă este o pacoste", a declarat Harris pentru Pittsburgh Post-Gazette în 1998.

După ce cele nouă sezoane ale serialului Seinfeld s-au încheiat, Harris şi-a continuat cariera pe scenă şi pe ecran în multe alte roluri.

Vedeta a dat voce Mrs. Potato Head din Toy Story 2.

Estelle Harris s-a născut la New York în 1928 şi a crescut într-o suburbie a oraşului Pittsburgh. Şi-a descoperit talentul pentru comedie în timp ce juca în piesele de teatru din liceu.

Harris s-a căsătorit la începutul anilor 1950 şi a revenit la actorie odată ce copiii ei au crescut.

Estelle Harris lasă în urmă trei copii, trei nepoţi şi un strănepot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici