Actorii şi artiştii americani fac petiţie anti-război. Ce vor de la preşedintele Biden

Un număr de 55 de actori şi artişti proeminenţi l-au îndemnat pe preşedintele SUA, Joe Biden, să "ceară o dezescaladare imediată şi o încetare a focului în Gaza şi în Israel, înainte ca o altă viaţă să fie pierdută".

1294 afișări
Imaginea articolului Actorii şi artiştii americani fac petiţie anti-război. Ce vor de la preşedintele Biden

"Credem că Statele Unite pot juca un rol diplomatic vital pentru a pune capăt suferinţei cauzate de război. Vocile noastre trebuie auzite în Congresul SUA, la UNICEF, Medici fără Frontiere, Comitetul Internaţional al Crucii Roşii şi oriunde pentru a obţine pacea.

Salvarea de vieţi este un imperativ moral. Compasiunea şi dreptul internaţional  trebuie să prevaleze", au declarat semnatarii petiţiei.

Printre semnatari se numără: Andrew Garfield, Ayo Edebiri, Cate Blanchett, Channing Tatum, Ilana Glazer, Jeremy Strong, Jessica Chastain, Joaquin Phoenix, Jon Stewart, Kristen Stewart, Macklemore, Mark Ruffalo, Oscar Isaac, Ramy Youssef, Sandra Oh, Susan Sarandon şi Wanda Sykes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici