Actorul britanic Julian Sands a dispărut în timpul unei excursii în sudul Californiei

Actorul britanic Julian Sands a fost identificat ca fiind excursionistul dispărut săptămâna trecută în munţii San Gabriel, anunţă BBC.În vârstă de 65 de ani, el a fost dat dispărut vineri în zona Baldy Bowl, pe fondul vremii nefavorabile din sudul Californiei.

1976 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Julian Sands a dispărut în timpul unei excursii în sudul Californiei

Actorul britanic Julian Sands a dispărut în timpul unei excursii în sudul Californiei

Poliţia a declarat că echipele de salvare terestre au fost retrase de pe munte la sfârşitul săptămânii trecute din cauza riscului de avalanşă, dar căutările continuă cu drone şi elicoptere.

Sands este cunoscut pentru roluri în filme populare şi drame TV, inclusiv „A Room With A View”, „24” şi „Smallville”.

Într-o declaraţie transmisă agenţiei de presă AP, departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a precizat că Sands a fost dat dispărut vineri, 13 ianuarie, în jurul orei locale 19:30.

Echipele de căutare şi salvare ale departamentului "au răspuns şi au început căutările", a adăugat acesta, dar au fost îngreunate de avertizările de vreme severă şi de condiţiile de pe traseu.

"Cu toate acestea, continuăm să căutăm cu elicopterul şi dronele atunci când vremea ne permite", se arată în comunicat.

Poliţia a adăugat că căutările la sol vor fi programate atunci când vremea se va îmbunătăţi şi condiţiile vor fi mai sigure pentru echipele de salvare.

Forţele de ordine au declarat că au răspuns la 14 apeluri pe Muntele Baldy şi în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni şi au avertizat excursioniştii să "se gândească de două ori şi să ţină cont de avertismente" pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Sands locuieşte în Los Angeles din 2020 şi a apărut cel mai recent în drama „Benediction”, în care a jucat şi Peter Capaldi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici