Actorul Robert Pattinson este COVID-19 pozitiv. Filmările pentru „Batman” au fost întrerupte

  • Warner Bros a confirmat că un membru al producţiei Batman ar avea coronavirus, dar nu a oferit numele
  • Filmările pe platourile din Marea Britanie au fost întrerupte iar persoana bolnavă a fost carantinată
  • Actorul britanic Robert Pattinson ar fi dat rezultate pozitive la COVID-19
957 afișări
Imaginea articolului Actorul Robert Pattinson este COVID-19 pozitiv. Filmările pentru „Batman” au fost întrerupte

Sursa foto: profimedia

Warner Bros afirmă că un membru al producţiei Batman are coronavirus şi se izolează, dar nu a confirmat numele persoanei. Filmările de pe platourile din Marea Britanie au fost întrerupte.

Persoana infectată nu ar fi altcineva decât actorul care joacă rolul lui Batman: britanicul Robert Pattinson, relatează Sky News.

Filmările au început în Glasgow la începutul acestui an, iar regizorul Matt Reeves a spus că aproximativ un sfert din film a fost filmat până acum. Batman a fost programat iniţial să fie lansat în cinematografe în iunie anul viitor, dar a fost amânat până la 1 octombrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici