Adam Sandler, la fel de nerăbdător şi în viaţa reală. Cum reacţionează actorul când e pus să aştepte 30 de minute la restaurant VIDEO

  • Restaurantul IHOP din New York a avut un potenţial client de zile mari. Dar l-a pierdut.
  • Adam Sandler nu e obişnuit să aştepte când vine vorba de luarea unei comenzi sau poate era prea înfometat.
  • I s-a întâmplat unei tinere chelneriţe de la un restaurant IHOP din New York, care a dorit să îl pună pe lista de aşteptare.
1880 afișări
Imaginea articolului Adam Sandler, la fel de nerăbdător şi în viaţa reală. Cum reacţionează actorul când e pus să aştepte 30 de minute la restaurant VIDEO

Captură Video Tik Tok

Chelneriţa simpatică a postat clipul video pe Tik Tok, acesta devenind imediat viral. Tânăra nu l-a recunoscut pe actor, informându-l scurt, în schimb, că are de aşteptat 30 de minute pentru o masă liberă. 
 
Hotărât că nu are cum să aştepte atât pentru clătite, a decis să plece. 
 
„Te rooog, întoarce-te”, a postat chelneriţa în clipul de pe reţeaua online. 
 
Mulţi internauţi au tras-o la răspundere pe angajata restaurantului. „Cum ai putut să NU îl recunoşti?”. În apărarea sa, aceasta a spus că Adam Slander avea o barbă mare şi din cauza asta dar şi a măştii, nu şi-a dat seama. 
 
În plus, tânăra a spus că actorul nu s-a folosit de faptul că e celebru şi s-a comportat ca orice altă persoană.
@dayanna.rodas

Reply to @kimber.lee_ ##adamsandler ##ihop ##fyp

♬ original sound - day.dayanna

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici