Averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon a fost încredinţată unui administrator

  • Alain Delon, legenda filmului francez, a fost plasat sub "tutela sporită", o măsură similară cu tutela legală.
  • Măsura a fost instituită şi pentru a proteja bunurile actorului în urma războiului care a izbucnit între moştenitorii săi.
3762 afișări
Imaginea articolului Averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon a fost încredinţată unui administrator

Alain Delon la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. Foto: Hepta/Mediafax Foto

Decizia a fost luată de un judecător din Montargis, Franţa, din cauza stării de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani.

Delon era deja sub "protecţie legală" din ianuarie, dar această măsură a fost luată pentru a-l proteja de manipulare şi pentru a-i gestiona averea. Legenda filmului a fost plasată sub „tutelă sporită”, o prevedere similară cu tutela legală care vizează sprijinirea persoanelor care au capacităţi fizice şi mentale reduse, conform unor surse apropiate dosarului.

Activele lui Delon sunt estimate la aproximativ 200 de milioane de euro, incluzând imobiliare, venituri din spectacole de film, management de brand şi colecţii de artă, conform ultimelor estimări raportate de Il Sole 24Ore.

Războiul dintre moştenitorii lui Delon a escaladat în ultima vreme, acuzaţiile de manipulare şi abuz fiind lansate din toate părţile. Fiii lui Delon, Anthony şi Alain Fabien, o acuză pe sora lor, Anouchka, că l-a manipulat pe tatăl lor şi că a ascuns problemele de sănătate ale acestuia pentru a-l duce în Elveţia şi a profita de regimul fiscal favorabil al ţării.

Anouchka i-a dat în judecată pe cei doi fraţi pentru violarea vieţii private după ce aceştia au publicat pe reţelele de socializare o înregistrare a unei conversaţii dintre ea şi tatăl lor.

Procesul va avea loc în aprilie 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici