Beyonce, în discuţii despre reunirea trupei Destiny’s Child

  • Beyonce este în discuţii despre reunirea trupei Destiny's Child.
  • Grupul a vândut peste 60 de milioane de albume şi a primit trei Grammy.
  • Genesis şi Rage Against the Machine se mai numără printre grupurile care se vor reuni.
214 afișări
Imaginea articolului Beyonce, în discuţii despre reunirea trupei Destiny’s Child

Destiny’s Child

Dacă te-ai numărat printre fanii Destiny's Child, atunci sigur te vei bucura să afli că Beyonce este în discuţii cu fostele sale colege, Michelle Williams şi Kelly Rowland, pentru reunirea trupei.

Cele trei cântăreţe, care au lansat hituri ca „Independent Women”, „Survivor” şi „Bootylicious”, au cântat cel mai recent împreună în 2018, într-o apariţie specială la festivalul american Coachella.

Surse apropiate grupului spun că acestea pregătesc noi piese care vor fi lansate spre sfârşitul anului.

Trupa Destiny's Child s-a lansat în 1997 şi s-a destrămat în 2006, iar, în 2013, a susţinut un concert la gala Super Bowl. A vândut peste 60 de milioane de albume şi a primit trei premii Grammy.

 Printre alte trupe celebre care au anunţat că se vor reuni se numără Genesis, care va susţine un turneu la sfârşitul anului, Rage Against The Machine, Faith No More şi My Chemical Romance, cu concerte programate în 2021.

        

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici