Britney Spears: De pe scenă cu Michael Jackson, sărutul cu Madonna şi avortul forţat de Timberlake

Memoriile artistei Britney Spears, „The Woman in Me”, vor fi lansate marţi, 24 octombrie. Cartea ascunde povestea unei femei care a avut succes, momente de cotitură, iar pentru prima dată răspunde la mai multe întrebări controversate.

961 afișări
Imaginea articolului Britney Spears: De pe scenă cu Michael Jackson, sărutul cu Madonna şi avortul forţat de Timberlake

Britney Spears: De pe scenă cu Michael Jackson, sărutul cu Madonna şi avortul forţat de Timberlake

Controversată şi cuprinsă de mister, Britney Spears s-a remarcat pe orice scenă, de fiecare dată când a apărut. A avut mereu stilul unei femei seducătoare, directe, iar asta i-a adus de-a lungul carierei multe întrebări din partea presei de scandal, inclusiv despre viaţa sexuală, operaţiile estetice şi poveştile amoroase cu celebrităţi.

Britney Spears lansează, marţi, o carte de memorii în care punctează aspecte importante din viaţa sa, precum avortul pe care l-a făcut fiind forţată de Justin Timberlake, sărutul cu Madona, relaţia defectuoasă cu tatăl său şi alte detalii din viaţa şi cariera sa pe care nu le cunoaştem.

Site-ul editurii americane Gallery Books descrie cartea prinţesei pop drept „istorie curajoasă şi surprinzător de emoţionantă despre libertate, faimă, maternitate, supravieţuire, credinţă şi speranţă”.

Publicarea cărţii a fost amânată cu patru luni, potrivit The Sun, din cauza unor probleme de natură juridică. Cartea a fost citită şi analizată de avocaţii lui Justin Timberlake şi Colin Farell, foşti iubiţi ai artistei, pentru a putea face modificări.

Cântăreaţa spune printre memorii că Justin Timberlake a pus-o să recurgă la avort. Operaţiunea a avut loc acasă, iar artista a povestit cât de îngrozită a fost şi că se temea pentru viaţa sa.

Vanity Fair, care a citit deja cartea, spune că, potrivit relatărilor artistei, Justin a fost cel care a părăsit-o cu un sms când era pe platoul de filmare al videoclipului „Overprotected”. Presa a dat vina pe ea, însă Britney spune că atunci când a apărut videoclipul piesei „Cry Me a River” a lui Timberlake, în care o femeie care îi seamănă l-a înşelat, ea a devenit "femeia uşoară care i-a frânt inima băiatului de aur al Americii", când, de fapt, "eu eram în Louisiana, practic în comă, iar el era plecat să se distreze. De atunci încoace, m-am simţit mereu blestemată”

Colin Farell este posibil să apară în carte, potrivit presei internaţionale. După o aventură de scurtă durată cu Spears, cântăreaţa i-a scris pe maşină „Claxonaţi dacă v-aţi culcat cu Colin Farell”. Ar fi fost două săptămâni de relaţie, iar Colin Farell a refuzat să dea detalii, susţinând că au fost doar prieteni, însă Spears este de altă părere.

Poveştile sale nu sunt doar despre sex, relaţii şi controversa despre corpul său. Ajunsă la 41 de ani, Spears a rupt tăcerea în cazul relaţiei cu tatăl ei care a ţinut-o mai aproape decât ar fi trebuit până acum nu mulţi ani, când în media s-a propagat ideea de „Spears să fie liberă”. Tatăl său a ţinut-o sub tutelă din cauza unor „probleme mintale” pe care artista le-ar fi avut. Începând cu 2008, Britney Spears nu şi-a mai putut controla afacerile sau deciziile cu privire la cariera sa. Inclusiv averea de 60 de milioane de dolari era controlată de tatăl artistei, în baza acordului adoptat de instanţă. Tot instanţa i-a redat drepturile în august 2021.

A fost comentat în carte şi momentul în care Britney Spears şi Madonna s-au sărutat la MTV Video Music Awards, în 2003. Madonna şi-a făcut apariţia pe scenă într-un tort uriaş, în vreme ce Christina Aguillera şi Britney Spears cântau hitul „Like a Virgin”. În timpul performanţei aceasta s-a sărutat, pe rând, atât cu Britney Spears, cât şi cu Christina Aguillera.

În cartea de memorii s-ar găsi şi detalii despre momentul în care Spears l-a întâlnit pe Michael Jackson, în 2001, când au susţinut un duet pe scenă la New York, în Madison Square Garden.

A răspuns în capitole întregi întrebărilor puse de presa care urmăreşte de aproape viaţa de star american şi vedetă Hollywood, chiar dacă au fost dificile şi incomode.

Britney jură că nu a avut niciodată dependenţe de droguri puternice sau probleme cu alcoolul. „Îmi place să beau”, scrie ea, „dar întotdeauna am fost capabilă să mă opresc”.

Singurul drog a fost Adderall, o amfetamină pentru cei care suferă de tulburare de deficit de atenţie: „Mă droga, dar mai ales mă făcea să mă simt mai puţin deprimată”. Britney spune că a existat mereu „un dublu standard”: colegii ei bărbaţi s-au putut droga şi înşela, în timp ce ea a devenit rapid o „mamă rea” „scăpată de sub control”.

Este perioada divorţului ei de Kevin Federline („un dansator căruia i-am dat totul”) şi cele ale luptei pentru custodia celor doi fii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Britney pierde custodia şi îşi „iese din minţi de supărare”. Atunci, în 2007, se rade în cap.

Britney de acum nu se mai gândeşte la muzică, ci încearcă doar să înţeleagă cum să fie femeie. A fost un copil minune prea mult timp şi nu a reuşit să devină adultă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici