Bruce Springsteen îşi amână concertele din septembrie pentru a se trata de ulcer

Bruce Springsteen îşi amână concertele pe care urma să le susţină în septembrie alături de E Street Band, deoarece se confruntă cu o afecţiune gastrointestinală.

103 afișări
Imaginea articolului Bruce Springsteen îşi amână concertele din septembrie pentru a se trata de ulcer

Bruce Springsteen îşi amână concertele din septembrie pentru a se trata de ulcer

Muzicianul, în vârstă de 73 de ani, a împărtăşit miercuri, pe pagina sa de Instagram, că "este tratat pentru simptome ale ulcerului gastro-duodenal, iar decizia medicilor săi este că ar trebui să amâne restul spectacolelor sale din septembrie", anunţă CNN.

„Avem inima frântă că trebuie să amânăm aceste spectacole. În primul rând, ne cerem scuze fabuloşilor noştri fani din Philly (Philadelphia - n.r.) pe care i-am ratat acum câteva săptămâni. Ne vom întoarce pentru a recupera aceste spectacole şi apoi altele”, a scris Springsteen.

"Vă mulţumim pentru înţelegere şi sprijin. Ne-am distrat de minune la spectacolele noastre din SUA şi aşteptăm cu nerăbdare alte momente minunate. Ne vom întoarce în curând."

Potrivit Clinicii Cleveland, ulcerul peptic "apare atunci când se formează răni deschise în stomac sau în prima parte a intestinului subţire. Multe cazuri de ulcer peptic se dezvoltă deoarece o infecţie bacteriană devorează mucoasa protectoare a sistemului digestiv".

Springsteen şi trupa E Street Band mai aveau programate opt concerte până la sfârşitul lunii septembrie, inclusiv unul joi în Syracuse. Ei au cântat ultima dată duminică pe MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey.

Vestea vine după ce cântăreţul a anulat două spectacole la mijlocul lunii trecute şi a lansat un mesaj în care spunea că s-a "îmbolnăvit".

Anunţul de miercuri pe reţelele de socializare i-a asigurat pe deţinătorii de bilete că vor apărea informaţii cu privire la datele reprogramate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici