Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, în topul celor mai romantice oraşe din ţară

O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiţilor arată că cei mai romantici utilizatori de produse cu livrare rapidă provin din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, acestea fiind oraşele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

137 afișări
Imaginea articolului Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, în topul celor mai romantice oraşe din ţară

Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov, în topul celor mai romantice oraşe din ţară

Potrivit datelor analizate de Glovo, topul celor mai romantice oraşe este condus de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Brşaov şi este completat de Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

Cea mai scumpă comandă de anul trecut a fost plasată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cumpărat flori în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, când vine vorba de comenzile de flori efectuate pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este ocupat de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa.

Totodată, Valentine’s Day este ziua în care au fost efectuate cele mai multe comenzi din categoria sex shop, 10% dintre comenzile din această categorie fiind făcute de dimineaţă, la ora 10:00. Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov.

Potrivit datelor Glovo, de Valentine’s Day şi 8 martie, românii aleg să comande cel mai des trandafiri, una din 4 comenzi de flori fiind formată din trandafiri. Topul este completat de lalele şi frezii, care sunt, de asemenea, la mare căutare. Anul trecut, doar de Ziua Îndrăgostiţilor au fost înregistrate aproape 10% din vânzările de flori din 2023, iar lunile februarie şi martie au cumulat aproape jumătate din totalul de flori livrate pe tot parcursul anului. În plus, mai mult de jumătate dintre comenzile de flori sunt plasate în jurul prânzului şi în intervalul 16:00 – 18:00, inclusiv de Ziua Îndrăgostiţilor.

Ziua iubirii nu ar fi completă fără un desert care să îndulcească inimile. Astfel, printre cele mai comandate delicii de către utilizatorii Glovo se numără vafele (waffles), cheesecake-ul şi croissantele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici