Cel mai sexy accent din lume a fost dezvăluit. Accentul francez a fost detronat

  • Studiul Babbel dezvăluie că accentul italian a fost perceput ca fiind „cel mai sexy” şi „cel mai romantic” de către majoritatea participanţilor, detaşându-se de celebrul accent francez.
  • Accentul britanic englezesc a fost recunoscut drept „cel mai politicos”, în timp ce germana a fost considerată „cea mai directă” limbă în cadrul sondajului.
  • Peste 70% dintre britanicii chestionaţi au indicat că învăţarea limbii materne a partenerului lor de viaţă ar contribui la consolidarea unei conexiuni emoţionale mai puternice.
3218 afișări
Imaginea articolului Cel mai sexy accent din lume a fost dezvăluit. Accentul francez a fost detronat

Cel mai sexy accent din lume a fost dezvăluit. Accentul francez a fost detronat.

Potrivit platformei de învăţare a limbilor Babbel, accentul cel mai atrăgător din lume nu mai este cel francez, spre dezamăgirea multora, scrie Euro News.

Într-un sondaj realizat de Babbel, 6.000 de persoane din Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia şi Germania, precum şi din SUA, au fost întrebate să evalueze care limbi sunt percepute ca fiind „cele mai sexy”, „cele mai romantice” şi „cele mai pasionale”.

Conform rezultatelor, accentul italian a fost considerat de majoritatea celor implicaţi în studiu ca fiind „cel mai sexy” şi „cel mai romantic”.

Accentul britanic englezesc a fost considerat „cel mai politicos”, în timp ce germana a câştigat titlul de „cea mai directă” limbă.

Studiul a examinat, de asemenea, atitudinile faţă de partenerii care vorbesc limbi diferite. Mai mult de 70% dintre britanicii chestionaţi au declarat că, dacă partenerul lor romantic ar avea o limbă maternă diferită de a lor, învăţarea limbii respective ar ajuta la dezvoltarea unei conexiuni emoţionale mai puternice între ei.

Lingvistul Patti Adank şi alţi specialişti în lingvistică şi psihologie au făcut adesea referire la asocierile sociale şi culturale cu accentul ca factor de atracţie principal în astfel de sondaje. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici