Caddillac de la BUG Mafia a suferit un infact minor. Anunţul trupei privind starea artistului

Caddillac de la B.U.G. Mafia, o trupă de hip-hop din România fondată în anul 1993, a suferit un infarct minor, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a trupei. Actualii componenţi sunt Tata Vlad, Caddy şi Uzzi.

964 afișări
Imaginea articolului Caddillac de la BUG Mafia a suferit un infact minor. Anunţul trupei privind starea artistului

Bug Mafia, Facebook

La sfârşitul anului 1993, pe vremea când albumele de hip hop circulau doar în cercuri restrânse, iar cd-urile erau obiecte rare şi preţioase, Dragoş Vlad-Neagu şi  Vlad Irimia s-au întâlnit şi au pus bazele trupei Black Underground.

Dragoş şi Vlad, cu numele de scenă Klax 187 şi respectiv Doom (astăzi Caddy şi Tata Vlad), reuşesc să îşi înregistreze prima piesă, în limba engleză, cu ajutorul lui Adi Niculescu, realizatorul emisiuni „Yo!Rap Is Moving!” de la radio Uniplus. 

Potrivit anunţului postat pe pagina trupei de Facebook, artistul a suferit un infarct minor, dar acum se simte bine. Va rămâne în spital pentru investigaţii suplimentare.

Concertul programat pentru sâmbătă, la BT Arena din Cluj, va fi în format restrâns: Uzzi şi Tata Vlad. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici