Ce naşte din spion: Fiica lui James Bond va avea propria franciză

  • Fiica lui Bond va avea propria franciză, creată de scenarista „Killing Eve”.
  • Mathilde va fi introdusă ca personaj în filmul “No Time To Die”.
  • Noul film „James Bond” are premiera mondială pe 12 noiembrie.
1044 afișări
Imaginea articolului Ce naşte din spion: Fiica lui James Bond va avea propria franciză

Ce naşte din spion: Fiica lui James Bond va avea propria franciză

În ultimii ani, ideea unui personaj feminin Bond a tot fost vehiculată, dar producătorii au respins-o de fiecare dată. Însă Phoebe Waller-Bridge, scenarista viitorului film „Bond”, a găsit o rezolvare pentru a împăca publicul.

Mathilde, fiica lui 007, ar putea avea curând propria franciză. Tânăra ar putea fi antrenată în rolul de spion asasin chiar de tatăl ei. În plus, producţia ar putea beneficia de umorul inteligent al lui Waller-Bridge, celebră şi ca scenaristă a serialului „Killing Eve”.

Filmul “No Time to Die”, al cincilea şi ultimul în care Daniel Craig apare în rolul James Bond, va avea premiera mondială pe 12 noiembrie, în Marea Britanie. În film apare în premieră ca personaj Mathilde, fiica de cinci a lui Bond.

               

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici