Cele mai bine îmbrăcate femei din Europa în 2020

  • Victoria Beckam este considerată una dintre cele mai mari influenţe în moda britanică
  • Kate Middleton deţine o geantă desenată de Victoria Beckam
  • Blogul „The Blonde Salad” al influencerei italiene are 110 mii de vizitatori pe zi.
339 afișări
Imaginea articolului Cele mai bine îmbrăcate femei din Europa în 2020

Cele mai bine îmbrăcate femei din Europa în 2020

Potrivit studiului realizat în 2020 de platforma multi-brand Farfetch britanica Victoria Beckam este cea mai bine îmbrăcată femeie din Europa. Din anul 2007 de când s-a lansat în lumea modei, Victoria a demonstrat că este un creator de modă foarte apreciat la nivel internaţional, averea ei ajungând la 300 milioane de dolari.

A doua clasată este Ducesa de Cambrige care a reuşit să cucerească presa internaţională prin stilul ei marcat întotdeauna de atemporalitate şi eleganţă. De un deceniu Kate este o adevărată referinţă în materie de modă, capabilă să îşi pună ştampila personală  pe tendinţele fiecărui moment.

Atât Victoria cât şi Kate împărtăşesc gustul pentru piesele vestimentare minimaliste care nu se demodează niciodată. Iar locul trei este ocupat de creatoarea de modă italiană Chiara Ferragni care are o imagine total inovatoare purtată de curenţii cei mai riscanţi ai fiecărui sezon. Chiara a fost  numită de revista Forbes „cel mai important factor de influenţă din lumea modei”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici