Celebrităţile dezvăluie care sunt emisiunile lor favorite

  • Filme şi emisiuni TV se bucură de vizionarea tuturor celor mai populare vedete
  • Celebrităţile dezvăluie totul despre realizarea celui mai bun divertisment
  • Breakin Bad, Keeping Up With the Kardashians au fost printre cele preferate
111 afișări
Imaginea articolului Celebrităţile dezvăluie care sunt emisiunile lor favorite

Celebrităţile dezvăluie care sunt emisiunile lor favorite

Nu-i aşa că eşti curios să afli ce filme şi emisiuni sunt vizionate de cele mai populare vedete?!

Celebrităţile sunt cele pe care le vedem jucând în filme şi emisiuni TV, indiferent dacă oamenii merg la cinematografe sau rămân acasă vizionând Netflix şi Hulu.

Vedetele care îşi câştigă existenţa lucrând în faţa camerei, ştiu toate detaliile din culise despre realizarea celui mai bun divertisment, şi îşi exprimă opiniile cu privire la cele mai bune spectacole de urmărit.

Lui Michelle Obama îi place personal să urmărească Scandal cu Kerry Washington. Fosta primă doamnă a SUA îndrăgeşte şi emisiuni precum Parks and Recreation şi Modern Family. Soţul ei Barack iubeşte să se uite la Breaking Bad.

Jennifer Lawrence iubeşte televiziunea reală. A recunoscut că îi plac spectacole precum Keeping Up With the Kardashians, Real Housewives şi Dance Mom.

Ema Watson a recunoscut că îi place să se uite la iCarly. Emisiunea este despre un grup de adolescenţi care îşi încep propriul canal YouTube şi postează conţinut prostesc pentru ca tinerii să se poată abona.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici