Concert pentru Ucraina la Birmingham. Printre vedete sunt Ed Sheeran, Camila Cabello şi Snow Patrol

Un concert în cadrul căruia se vor strânge fonduri pentru Ucraina va avea loc la sfârşitul lunii martie la Birmingham. Printre vedetele care au confirmat prezenţa sunt Ed Sheeran, Camila Cabello şi Snow Patrol.

180 afișări
Imaginea articolului Concert pentru Ucraina la Birmingham. Printre vedete sunt Ed Sheeran, Camila Cabello şi Snow Patrol

Concert pentru Ucraina la Birmingham. Printre vedete sunt Ed Sheeran, Camila Cabello şi Snow Patrol

Camila Cabello, Ed Sheeran, Emeli Sandé, Gregory Porter şi Snow Patrol sunt primii artişti care au confirmat prezenţa la Concertul pentru Ucraina.

Spectacolul programat pe 29 martie va găzdui o strângere de fonduri timp de două ore şi va fi organizat în colaborare cu Comitetul pentru Urgenţe şi Dezastre.

Concertul se va desfăşura pe stadionul din Birmingham, iar biletele vor fi puse în vânzare marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici