Dimitri Vegas şi soţia lui, Mattn, pe scena principală a Massif 2023

  • Dimitri Vegas vine pe scena principală a primei ediţii a festivalului Massif, care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Braşov.
  • În premieră pentru scena unui festival din România este faptul că în deschiderea show-ului său va mixa soţia lui, Mattn, aflată şi ea în TOP 100 DJ Mag.
504 afișări
Imaginea articolului Dimitri Vegas şi soţia lui, Mattn, pe scena principală a Massif 2023

Sursa foto: Facebook / Dimitri 'Vegas' Thivaios

Organizatorii festivalului au anunţat primul val de artişti care vor urca pe scenele festivalului Massif 2023.

Printre aceştia se numără Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic şi mulţi alţii.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediţiei de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike.

În 2022, cei doi artişti au urcat două poziţii în clasamentul dedicat DJ-ilor profesionişti, Top 100 DJ Mag, clasament în care ocupă locul 3. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reuşind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial şi la finala UEFA Champions League Final în Madrid.

„Dimitri Vegas trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Anouk Matton aka MATTN, care este una dintre premierele organizatorilor Massif. În 2018 a debutat şi ea în Top 100 DJ Mag”, au transmis organizatorii.

Nicky Romero este unul dintre DJ-ii care vor ajunge în luna martie în Poiana Braşov, la Massif. În ultimii ani, Nicky Romero a lansat piese la care a colaborat cu cei mai cunoscuţi producători ai lumii, de la Avicii la David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand sau Armand van Helden. Considerat un dance music megastar, Nicky Romero continuă să fie o
prezenţă constantă pe scena celor mai mari festivaluri din lume.

Din Top 100 DJ Mag, Quintino completează lista DJ-ilor confirmaţi pentru prima ediţie a festivalului din Poiana Braşov.

Massif anunţă şi un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susţine un concert live pe mainstage-ul festivalului.

Band-ul elveţian Kadebostany completează lista artiştilor anunţaţi de organizatorii Massif. Cunoscuţi în toată lumea pentru succesul ,,Castle In The Snow”, membrii trupei Kadebostany au reuşit să-şi cucerească publicul şi cu apariţiile live.

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Inna, Delia, Grasu XXL şi Killa Fonic, alături de artişti consacraţi din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock şi dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Braşov pentru prima experienţă Massif: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor.

Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drum’n’bass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.

Dirty Nano, unul dintre cele mai cunoscute proiecte din industria muzicală din România, vine la Massif 2023.

Bad and Boujee, trupa formată din DJ Lexy şi DJ Oldskull, va încălzi atmosfera în Poiana Braşov cu cele mai bune piese de hip-hop şi trap.

Prima ediţie Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din staţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici