Eclipsă parţială de Soare în 10 iunie. Orele de la care se va vedea din România

  • Eclipsa parţială de Soare din 10 iunie va fi vizibilă doar din partea de nord a ţării.
  • Observatorul Astronomic: „Este vorba de o eclipsă parţială de Soare.”
1876 afișări
Imaginea articolului Eclipsă parţială de Soare în 10 iunie. Orele de la care se va vedea din România

Eclipsă parţială de Soare în 10 iunie. Orele de la care se va vedea din România

Eclipsa parţială de Soare din 10 iunie va fi vizibilă doar din partea de nord a ţării. Reprezentanţii Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” au anunţat vineri orele la care eclipsa se va vedea din România.

Cel mai devreme eclipsa începe în nord-vestul extrem al ţării.

Astfel, reprezentanţii Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” susţin că aceasta va fi vizibilă începând cu ora 13.17 din judeţele Bihor şi Satu Mare, apoi treptat va deveni vizibilă şi în Banat, Transilvania şi Moldova.

„Este vorba de o eclipsă parţială de Soare, cu acoperire foarte mică a discului solar”, se arată într-o postare pe Facebook a Observatorului Astronomic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
eclipsă,
soare,
românia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici