Elon Musk se pregăteşte pentru posibila luptă în cuşcă cu Mark Zuckerberg

Elon Musk, fondatorul Twitter, declară că va începe antrenamentele dacă lupta în cuşcă, pe care a provocat-o împotriva colegului său miliardar, Mark Zuckerberg, va deveni realitate.

525 afișări
Imaginea articolului Elon Musk se pregăteşte pentru posibila luptă în cuşcă cu Mark Zuckerberg

Musk a postat pe Twitter dorinţa de a se lupta în cuşcă cu Zuckerberg, CEO al companiei Meta, compania mamă a Facebook, care are experienţă în jiu-jitsu.

Elon Musk a menţionat că momentan nu s-a apucat de antrenamente, dar este deschis să participe la această luptă, dacă se va organiza, relatează Reuters.

Discuţia a avut loc pe Twitter între Musk şi Ashlee Vance, autoarea unei cărţi despre Elon Musk şi cursa spaţială.

Musk a afirmat că meciul ar putea să se întâmple cu adevărat şi a adăugat că totul s-ar putea să nu decurgă bine pentru el dacă Zuckerberg ia în serios acest meci.

Musk a mai spus că investiţiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătăţiri pentru Starship.

CNBC susţinea că vizualizarea meciului ar costa 100 de dolari, dar ar aduce încasări de peste 1 miliard de dolari. Preşedintele UFC, Dana White, declara joi, pentru TMZ Sports, că cea mai mare plată per - vizionare din istorie a fost meciul Conor McGregor-Floyd Mayweather din 2017, care a adus încasări de peste 600 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici