Emilia Clarke, protagonista serialului Game of Thrones, refuză să urmărească „House of the Dragon”: „Puteţi să mă iertaţi?"

Pentru interpretarea personajului Daenerys, cunoscută ca "Mama Dragonilor" în serialul "Game of Thrones" ce a fost un fenomen cultural în anii 2010, Clarke a fost nominalizată la patru premii Emmy şi trei premii Critics' Choice.

7303 afișări
Imaginea articolului Emilia Clarke, protagonista serialului Game of Thrones, refuză să urmărească „House of the Dragon”: „Puteţi să mă iertaţi?"

Zuma Press, Hepta (Sursa Foto)

Serialul HBO „ House of the Dragon” are zeci de milioane de telespectatori, dar Emilia Clarke nu este una dintre ei.

De ce?

„Nu pot,” i-a răspuns ea lui Matt Donnelly la o emisiune de la Variety.

 „Este atât de ciudat”.

Emilia Clarke a devenit un nume cunoscut datorită rolului său remarcabil ca Daenerys Targaryen din serialul HBO „Game of Thrones”, în care a jucat în toate cele opt sezoane între anii 2011 şi 2019.

„House of the Dragon” este un serial prequel care urmăreşte povestea strămoşilor lui Daenerys.

"Nu! Puteţi să mă iertaţi?" a spus Clark când a fost întrebată dacă a vizionat serialul „House of the Dragon”.

„Este prea ciudat. Pur şi simplu nu pot. E atât de ciudat. Este ca şi cum cineva ar spune: „Vrei să mergi la această reuniune a clasei, dar în care nu sunt colegii din clasa ta?  Aşa se simte. Îl evit.

Actriţa pare vizibil afectată că nu face parte din distribuţie şi nu ar avea de ce să vizioneze un serial în care sunt actori ce interpretează personaje total străine ei, dar este fericită că derulează, a adăugat ea. 

House of the Dragon  a devenit, în mod similar, un serial favorit la premii, câştigând recent o nominalizare pentru cea mai bună dramă la Globurile de Aur. Episodul pilot al seriei prequel a fost vizionat de 9,9 milioane de telespectatori în prima sa seară, atrăgând cea mai mare audienţă din istoria HBO.

 În ce priveşte subiectul familiei, vedeta a declarat: „Există atât de multă politică în legătură cu a fi mamă, a avea un copil, a nu avea un copil… Doamne!” spuse Clarke. „Cum îndrăznesc oamenii să aibă îndrăzneala să aibă o astfel de opinie despre viaţa cuiva? Nimeni nu are acces la felul în care se simte cineva... să încerce să argumenteze o persoană când nu o cunoşti sau nu le cunoşti situaţia... sunt probleme mai mari cu care ar trebui să ne confruntăm”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici