Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar şi Mary J. Blige vor cânta la Super Bowl

Rapperii Eminem, Kendrick Lamar, Dr Dre şi Snoop Dogg, alături de cântăreaţa de R&B Mary J. Blige vor cânta în pauza Super Bowl de anul viitor, care va avea loc în sudul Californiei, a anunţat Liga Naţională de Fotbal American (NFL).

155 afișări
Imaginea articolului Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar şi Mary J. Blige vor cânta la Super Bowl

Sursa foto: profimedia

"Oportunitatea de a cânta la spectacolul din pauza Super Bowl şi de a o face în propria mea curte va fi una dintre cele mai mari emoţii din cariera mea", a declarat Dr. Dre într-un comunicat, citat de Reuters.

Meciul va avea loc pe 13 februarie, în suburbia Inglewood din Los Angeles. Dre, Lamar şi Snoop Dogg sunt cu toţii originari din zonă.

Cei cinci artişti au în total 43 de premii Grammy şi 19 albume nr. 1 în Billboard.

Rapperul Jay-Z, al cărui grup Roc Nation ajută la organizarea spectacolului, a declarat că prestaţia celor cinci va fi un eveniment istoric.

Super Bowl este competiţia sportivă cea mai urmărită la televiziune, atrăgând o audienţă de aproximativ 100 de milioane de persoane şi având pe scena concertelor organizate cu ocazia finalei NFL cele mai cunoscute talente muzicale din lume.

Anul acesta a fost invitat artistul canadian The Weeknd, în pofida pandemiei de coronavirus, în timp ce în 2020 au împărţit scena Jennifer Lopez şi Shakira.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici