Fanii îşi pot cumpăra, de astăzi, bilete la Eurovision 2023. Doritorii sunt sfătuiţi să îşi creeze un cont înainte

  • Biletele pentru concursul Eurovision Song Contest se pun în vânzare astăzi la prânz, iar fanii se pregătesc să se lupte pentru un loc în Liverpool.
  • Doar 6.000 de bilete vor fi disponibile pentru cele nouă spectacole live, care includ şi repetiţiile generale - din Liverpool, deoarece cerinţele legate de scenografie, decoruri şi producţie reduc aproape la jumătate capacitatea pentru fiecare spectacol.
  • În total, fanii vor putea urmări nouă spectacole la ACC din Liverpool, de la repetiţiile generale ale semifinalei până la marea finală din 13 mai.
182 afișări
Imaginea articolului Fanii îşi pot cumpăra, de astăzi, bilete la Eurovision 2023. Doritorii sunt sfătuiţi să îşi creeze un cont înainte

Fanii îşi pot cumpăra, de astăzi, bilete la Eurovision 2023. Doritorii sunt sfătuiţi să îşi creeze un cont înainte

În timp ce sala din Merseyside are de obicei o capacitate de 11.000 de persoane, se crede că vor fi disponibile aproximativ 6.000 de bilete pentru fiecare spectacol, spaţiul fiind redus din cauza scenei întinse şi a cerinţelor de producţie.
 
Fanii vor trebui să îşi cumpere biletele de pe Ticketmaster şi sunt sfătuiţi să îşi creeze un cont înainte ca acestea să fie puse în vânzare. Preţurile vor fi cuprinse între 30 şi 380 de lire sterline pentru cele nouă spectacole.
 
Se aşteaptă ca cererea să fie foarte mare, milioane de oameni din zeci de ţări luptându-se pentru un loc, potrivit SkyNews.
 
De asemenea, se va organiza o votare pentru cele 3.000 de bilete care au fost rezervate pentru ucrainenii care locuiesc în Marea Britanie în cadrul programelor de viză.
 
Fanii care nu obţin bilete pot participa în continuare la spectacol, Liverpool găzduind un festival cultural şi o zonă pentru fanii Eurovision, care poate găzdui 25.000 de persoane la Pier Head din oraş.
 
Cei care sunt suficient de norocoşi pentru a obţine un bilet s-ar putea lovi de o piedică în ceea ce priveşte cazarea, întrucât locurile de cazare din Liverpool în timpul săptămânii Eurovision s-au epuizat aproape imediat după anunţul privind desfăşurarea evenimentului.
 
Orchestra Kalush din Ucraina a câştigat concursul de anul trecut, dar s-a considerat că nu este sigur să se desfăşoare în această ţară din cauza conflictului actual, astfel că Marea Britanie a fost aleasă să găzduiască evenimentul din acest an.
 
Sam Ryder a cântat pentru Marea Britanie anul trecut la Torino, Italia, terminând pe locul al doilea (şi ocupând primul loc în clasamentul voturilor juriului).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici