Filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania a obţinut încasări "considerabile" la numai două zile după lansare

Scott Lang (Paul Rudd) şi Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), împreună cu Hank Pym (Michael Douglas) şi Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), explorează tărâmul cuantic, unde interacţionează cu creaturi stranii şi se lansează într-o aventură.

1638 afișări
Imaginea articolului Filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania a obţinut încasări "considerabile" la numai două zile după lansare

Sursa Foto - MARVEL

Primul film Ant-Man, lansat în 2015, a obţinut încasări de 519 milioane de dolari la nivel mondial, după câteva luni, iar al doilea film, Ant-Man and the Wasp- 622 milioane de dolari în 2018. 

Box Office Mojo raportează că al treilea film regizat de Peyton Reed, lansat vineri, 17 februarie, în cinematografe, a obţinut încasări de 116 milioane de dolari la nivel mondial, la numai două zile după premieră. 

.

Filmul lansat recent este prima producţie a Fazei a Cincea din Universul Cinematic Marvel, despre care producătorii au afirmat că va fi mai spectaculos decât Faza a Patra, grav afectată de amânarea filmelor, de recenziile dure ale criticilor şi fanilor nemulţumiţi de calitatea slabă a câtorva filme (precum Eternals) şi de încasările slabe, rezultate ca urmare a pandemiei de coronavirus declanşată din anul 2020 ce a dus la închiderea cinematografelor.  

Faza a Patra urma să debuteze în 2020 cu filmul Black Widow, la un an după ce filmul Avengers Endgame a făcut istorie, obţinând încasări de aproape 3 miliarde de dolari şi depăşind filmul Avatar din 2009 pentru un an. Dar primul film al fazei a fost amânat până în iulie 2021. Faza a Patra a fost cea mai de scurtă durată, fiind încheiată cu Black Panther Wakanda Forever în noiembrie 2022. 

Totuşi, Faza a Patra s-a remarcat cu seriale Marvel de succes, precum Loki, Wandavision, Hawkeye şi The Falcon and Winter Soldier, difuzate exclusiv pe platforma de streaming Disney+. 

Următorul film din franciza Marvel este Guardians of the Galaxy Vol.3, care se va lansa în cinematografe pe 5 mai 2023. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici