Fiul cântăreţei Sinead O’Connor s-a sinucis. Avea 17 ani şi era dat dispărut de două zile

  • Adolescentul era dat dispărut de două zile.
  • Cântăreaţa, în vârstă de 55 de ani, spune că fiul său „a decis să pună capăt luptei”.
16658 afișări
Imaginea articolului Fiul cântăreţei Sinead O’Connor s-a sinucis. Avea 17 ani şi era dat dispărut de două zile

FOTO Sinead O’Connor/Twitter

Sinead O’Connor a anunţat tragica veste pe Twitter, pe 8 ianuarie, informează Daily Mail
 
„Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Conner, lumina vieţii mele, a decis să încheie lupta aici, iar acum este la Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi fie ca nimeni să nu facă ce a făcut el. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”. 
 
Shane este unul dintre cei patru copii ai artistei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici