Formaţia Metallica lansează un set special cu whiskey Blackened şi viniluri

  • Metallica lansează un box set special cu whiskey Blackened.
  • Băutura este maturată în butoaie expuse la muzica Metallica.
  • Numărul vedetelor ce au lansat băuturi alcoolice este în creştere.
215 afișări
Imaginea articolului Formaţia Metallica lansează un set special cu whiskey Blackened şi viniluri

Formaţia Metallica lansează un set special cu whiskey Blackened şi viniluri

Dacă te numeri printre fanii Metallica, iar whiskey-ul este una dintre băuturile tale preferate, trebuie să ştii că veteranii muzicii rock au lansat un box set în ediţie limitată "Blackened". Pachetul include o sticlă de whiskey Blackened, băutura pe care Metallica a scos-o pe piaţă în 2018. De ce este special acest whiskey? Metallica spune că băutura este maturată în butoaie care sunt expuse la muzica trupei.

Noul box set în ediţie limitată include şi două viniluri cu un nou playlist folosit pentru procesul de maturare, precum şi cadouri speciale, ca pene de chitară şi stickere.

Iar, dacă nu reuşeşti să faci rost de acest cadou în ediţie limitată, te poţi bucura oricând de show-urile online săptămânale lansate de trupa heavy metal americană în martie, sub genericul Metallica Mondays. 

Numărul vedetelor care promovează şi chiar produc băuturi alcoolice - de la vin la whiskey, votcă, gin şi chiar mied - este în continuă creştere, printre acestea numărându-se Nick Jonas, Kate Hudson, Dylan Sprouse şi foştii soţi Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici