GTA 6  Grand Theft Auto VI, anunţat oficial de Rockstar. Când se va lansa?

Grand Theft Auto 6 a fost anunţat oficial pe pagina oficială a dezvoltatorului Rockstar. Grand Theft Auto V a fost ultimul joc al seriei, fiind lansat în 2013.

1955 afișări
Imaginea articolului Grand Theft Auto VI, anunţat oficial de Rockstar. Când se va lansa?

Sursa Foto - rockstargames.com, GTA VICE CITY (2002)

Rockstar a postat pe pagina sa de Twitter că lucrează la dezvoltarea unui nou joc, Grand Theft Auto VI. 

Franciza Grand Theft Auto este cunoscută pentru jocurile video violente în care jucătorii pot intra în rolul unor infractori care jefuiesc automobile şi bănci, iar în restul timpului se relaxează prin cazinouri sau baruri de striptease. 

Rockstar nu a anunţat data oficială a lansării, dar multe surse mediatice susţin că noul joc nu va fi lansat mai devreme de 2023. 

Ultimul joc din serie, Grand Theft Auto V, a fost lansat pe PlayStation 3 şi Xbox 360 în septembrie 2013, fiind ulterior portat pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One în 2014 şi ulterior pe PC în 2015. În 2022, Rockstar va lansa varianta jocului Grand Theft Auto V pentru PlayStation 5 şi Xbox Series X/S. 

Nu a fost anunţat oficial şi tematica jocului, dar zvonurile de pe reddit susţin că se va petrece în Vice City (un oraş inspirat după Miami). 

Grand Theft Auto III şi Grand Theft Auto IV s-au petrecut în Liberty City (oraşul care parodiază New York City din anii 2000). Povestea din GTA IV s-a extins şi în Alderney City (inspirat după Jersey City, New Jersey). 

Grand Theft Auto San Andreas s-a axat pe statul San Andreas în perioada aniilor 1990, inspirat după statul american California, cuprinzând oraşele Los Santos (Los Angeles), San Ferrero (San Francisco) şi Las Venturas (Las Vegas).Oraşul Los Angeles a redevenit loc de joacă pentru jucătorii maniaci după jefuit maşini în  Grand Theft Auto V. 

Grand Theft Auto Vice City, lansat în 2002, s-a petrecut în Vice City (inspirat după Miami din anii 1980), deci având în vedere că au fost dezvoltate câte două jocuri cu acţiunea amplasată în Liberty City şi Los Santos, ar fi firesc să existe un al doilea joc care să-i readucă pe jucători pe meleagurile virtuale recreate după plajele din Florida. 

Rămâne de văzut dacă GTA VI va fi amplasat doar în Miami sau se va desăşura în toată Florida care să cuprindă alte oraşe  ca-n GTA San Andreas şi GTA IV. 

Rockstar a promis că va dezvălui multe alte detalii şi le-a mulţumit fanilor pentru tot suportul oferit.  Ultima lor lansare, Grand Theft Auto Definitive Edition  care include jocurile trilogiei originale cu grafică refăcută, n-a fost una nefericită. Ediţia a fost criticată aspru de fani din cauza erorilor şi problemelor de natură tehnică. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici