Horizon Forbidden West a fost lansat. Un joc de supravieţuire plasat în California secolului 31

Horizon Forbidden West a fost lansat pe 18 februarie 2022 şi a primit recenzii favorabile. Protagonista, Aloy, o tânără luptătoare din tribul Nora, trebuie să călătorească şi să finalizeze misiuni folosindu-şi abilităţile de supravieţuire şi de luptă, precum şi armele improvizate într-o lume devastată de epidemii, furtuni, creaturi şi maşinării ostile.

528 afișări
Imaginea articolului Horizon Forbidden West a fost lansat. Un joc de supravieţuire plasat în California secolului 31

Sursa Foto-PlayStation, SONY

Horizon Forbidden West este un joc video de acţiune şi de rol, dezvoltat de Guerrilla Games şi lansat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4 şi PlayStation 5.

Este o continuare a jocului Horizon Zero Dawn din 2017, plasat statele americane California, Nevada şi Utah în secolul 31, într-o epocă post-apocaliptică în care roboţii au preluat puterea, iar oamenii au ajuns să trăiască ca-n epoca de piatră .

Protagonista, Aloy, o tânără luptătoare din tribul Nora, trebuie să călătorească şi să finalizeze misiuni folosindu-şi abilităţile de supravieţuire şi de luptă, precum şi armele improvizate într-o lume devastată de epidemii, furtuni, creaturi şi maşinării ostile. 

Horizon Forbidden West a fost lansat pe 18 februarie 2022 şi a primit recenzii favorabile. 

Tu ca jucător trebuie să explorezi ţinuturi îndepărtate, să te lupţi cu maşini mai mari şi mai uimitoare şi să întâlneşti noi triburi uimitoare pe măsură ce călătoreşti în lumea post-apocaliptică din Horizon. Pământul este pe moarte. Furtunile şi epidemiile îi împrăştie pe ultimii oameni de pe planetă, în timp ce noi maşini înfricoşătoare îi pândesc de la depărtare. Viaţa pe Pământ se îndreaptă spre o altă extincţie şi nimeni nu ştie de ce.

Depinde de Aloy să descopere secretele din spatele acestor ameninţări şi să restabilească ordinea şi echilibrul lumii. Pe parcursul poveştii, ea trebuie să se reîntâlnească cu vechii ei prieteni, să formeze alianţe cu noi facţiuni aflate în război şi să studieze moştenirea trecutului străvechi, încercând totodată să rămână cu un pas înainte în faţa unui inamic neînvins.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici