Hotelierii promit să mute polul distracţiei pe Litoral în vacanţa de 1 Mai şi Paşte

  • Hotelierii îşi aşteaptă turiştii pe Litoral, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, cu distracţie, voie bună şi mult soare.
  • Anul acesta, vacanţa de 1 Mai continuă cu zilele libere dedicate Sărbătorilor Pascale.
81 afișări
Imaginea articolului Hotelierii promit să mute polul distracţiei pe Litoral în vacanţa de 1 Mai şi Paşte

Hotelierii promit să mute polul distracţiei pe Litoral în vacanţa de 1 Mai şi Paşte

Distracţie, voie bună, prieteni şi mult soare! Sunt câteva dintre ingredientele perfecte ale mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşte din acest an! Zeci de mii de turişti care sunt aşteptaţi pe litoralul românesc în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival.

În acest an, minivacanţa de 1 Mai se continuă cu zilele libere ale vacanţei dedicate Sărbătorilor Pascale.

„Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat George Măndilă, preşedinte Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa.

Alături de plimbările pe plajă, deschiderea restaurantelor, hotelurilor şi pub-urilor din staţiunea Mamaia şi din oraşul Constanţa, zilele de vacanţă la malul mării vor fi acompaniate de efecte de lumini, scenotehnică de excepţie şi acorduri muzicale pentru toate gusturile.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.30, atât în staţiunea Mamaia, cât şi în oraşul Constanţa.

În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar şi în restul lunii, destinaţia Mamaia Constanţa îşi aşteaptă turiştii şi la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Aici, turiştii vor putea gusta preparate delicioase. Acesta se va organiza la capătul staţiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland.

Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfăşura în staţiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. „Sunwaves” este un festival de muzică electronică foarte apreciat şi reuneşte artişti de renume din ţară şi din străinătate. Locaţia exactă a desfăşurării evenimentului va fi anunţată în prealabil, de organizatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici