Industria muzicală se mută pe metavers: Snoop Dogg doreşte să facă din Death Row Records primul label NFT

Rapperul devenit cripto-antreprenor a anunţat miercuri pe aplicaţia Clubhouse că Death Row Records, noua achiziţie a artistului, va deveni o etichetă NFT. Death Row Records, label fondat de Dr. Dre şi Suge Knight, a ajutat la lansarea carierei muzicale a lui Snoop Dogg în anii 1990.

163 afișări
Imaginea articolului Industria muzicală se mută pe metavers: Snoop Dogg doreşte să facă din Death Row Records primul label NFT
Snoop Dogg va aduce labelul muzical Death Row Records în metavers, potrivit Business Insider.
 
Rapperul devenit cripto-antreprenor a anunţat miercuri pe aplicaţia Clubhouse că Death Row Records, noua achiziţie a artistului, va deveni o etichetă NFT, a raportat Fortune pe baza înregistrării.
 
„Vom scoate artişti prin metavers”, a declarat Snoop Dogg, conform unei înregistrări de pe YouTube. „La fel cum am zguduit industria când am devenit primul label independent major, aşa o vom zgudui devenind primul label major în metavers”.
 
Death Row Records, label fondat de Dr. Dre şi Suge Knight, a ajutat la lansarea carierei muzicale a lui Snoop Dogg în anii 1990. Chiar săptămâna trecută, el a anunţat achiziţia casei de discuri de la o companie muzicală controlată de Blackstone. 
 
Snoop Dogg este una dintre numeroasele celebrităţi substanţial implicate în lumea crito şi NFT. 
 
Artistul, care a cântat recent la Super Bowl Half-Time Show alături de Dr. Dre, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent şi Eminem, a lansat pe blockchain albumul „B.O.D.R”, prescurtare pentru „Bacc on Death Row”, făcând una dintre melodii disponibilă ca NFT, potrivit Fortune.
 
Într-o declaraţie recentă, Snoop Dogg a spus că industria muzicală va fi „într-o continuă schimbare”. Insider a raportat anterior că impulsul către NFT-uri din partea artiştilor ca Snoop Dogg, DJ Steve Aoki, Halsey şi alţii ar putea schimba industria muzicală, oferind artiştilor un potenţial flux de venituri care depăşeşte veniturile marginale din serviciile de streaming.
 
„Tehnologia Blockchain are puterea de a schimba totul din nou şi de a înclina balanţa în favoarea artiştilor şi a fanilor”, a declarat noul proprietar al Death Row.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici