Învestirea lui William şi Kate ca prinţ sau prinţesă de Wales nu vine cu o ceremonie specială

William şi Kate au efectuat marţi prima lor vizită în Ţara Galilor de când au fost numiţi prinţ şi prinţesă de Wales, în urma decesului reginei Elisabeta a II-a, o sursă afirmând pentru Reuters că nu există planuri ca aceştia să aibă o mare ceremonie de învestitură.

451 afișări
Imaginea articolului Învestirea lui William şi Kate ca prinţ sau prinţesă de Wales nu vine cu o ceremonie specială

FOTO Royal Mirror/Twitter

Cuplul regal s-a întors pe insula Anglesey, în largul coastei din nordul Ţării Galilor, unde au locuit atunci când s-au căsătorit, iar William, acum moştenitor al tronului, a lucrat ca pilot de elicopter de căutare şi salvare al Forţelor Aeriene Regale.

Ei au vizitat staţia de bărci de salvare din Holyhead înainte de a se îndrepta spre Swansea, în sudul Ţării Galilor, pentru a se întâlni cu voluntarii aflaţi la o biserică.

Biroul lor a declarat că cei doi soţi au o afecţiune profundă pentru Ţara Galilor şi că vor petrece mai mult timp acolo în noile lor roluri, care au fost anunţate de tatăl lui William, Regele Charles al II-lea, în primul său discurs adresat naţiunii după moartea Reginei.

Cu toate acestea, o sursă regală a declarat că nu există planuri pentru o ceremonie de învestitură similară celei fastuoase organizate pentru Charles în 1969 la Castelul Caernarfon.

Sursa a spus că, în schimb, se concentrează pe aprofundarea încrederii şi a respectului poporului din Ţara Galilor.

Fiul cel mai mare al monarhului şi moştenitor al tronului este de obicei numit Prinţ de Wales din 1301, când Eduard I a dat acest titlu fiului său, care s-a născut la Caernarfon, în nordul Ţării Galilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici