Irina Rimes va lansa o piesă în colaborare cu un artist american

  • Irina Rimes a anunţat pe pagina ei de Instagram că va lansa o melodie nouă, diferită faţă de ce am auzit până acum de la ea.
  • După zile de suspans, Irina Rimes dezvăluie fanilor săi numele artistului cu care a colaborat: Cris Cab.
  • Piesa se va numi “Love”, însă data lansării nu a fost încă dezvaluită.
722 afișări
Imaginea articolului Irina Rimes va lansa o piesă în colaborare cu un artist american

Sursă foto: forbes.ro

Irina Rimes oferă de câteva zile indicii cu privire la noua sa piesă care urmează să fie lansată. Fanii au ghicit numele piesei, “Love”, iar astăzi, artista a anunţat că melodia va fi lansată în colaborare cu faimosul cântăreţ şi compozitor american, Cris Cab.

Cea mai cunoscută piesă a artistului este “Liar Liar”, cu peste 60 de milioane de vizualizări. Fanii Irinei au reacţionat la postările ei: “Abia aşteptăm lansarea!” a fost cel mai des întâlnit comentariu.

Irina Rimes a mai colaborat cu artişti precum Mahmut Orhan, The Motans, Carla's Dreams, Taxi, Nane şi mulţi alţii. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici