VIDEO. Jocul anului pe PlayStation. S-au vândut peste 4 milioane de copii în doar două zile de la lansare

  • PlayStation anunţă peste 4 milioane de copii vândute în weekendul de lansare.
  • Este jocul de PS4 cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile.
  • Jocul nu va avea un mod multiplayer.
5345 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Jocul anului pe PlayStation. S-au vândut peste 4 milioane de copii în doar două zile de la lansare

Care este jocul anului pe PlayStation Foto: Arhivă

PlayStation anunţă vânzări record pentru jocul „The Last Us Part 2”.

În weekendul de lansare, jocul s-a vândut în peste 4 milioane de copii în toată lumea. Asta duce jocul pe primul loc în clasamentul celor mai rapid vândute jocuri de PlayStation4.

Producătorii au anunţat că jocul nu va avea un mod multiplayer, datorită complexităţii campaniei single-player, dar nu exclud ca, la un moment dat, să apară şi o variantă multiplayer a jocului, însă separată de jocul actual.

             

Când se va întâmpla asta, e greu de spus, pentru că au fost foarte secretoşi cu privire la dezvoltarea ulterioară a francizei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici