(VIDEO) Jurassic World Dominion - dinozaurii vor da buzna în cinematografe pe 10 iunie

T-Rex contra Homo Sapiens

1005 afișări
Imaginea articolului (VIDEO) Jurassic World Dominion - dinozaurii  vor da buzna în cinematografe pe 10 iunie

Sursa Foto - Hepta

În vara aceasta, spectatorii din cinematografe vor experimenta încheierea trilogiei epice, Jurassic World. 

Actorilor Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard li se alătură Laura Dern, Jeff Goldblum şi Sam Neill, în Jurassic World Dominion, o nouă aventură îndrăzneaţă, oportună şi uluitoare, care se întinde pe tot globul.

Povestea din Dominion are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum  şi vânează oameni şi alte mamifere de pe întreaga planetă.

Spectatorii vor asista la crearea unui echilibru fragil dintre două specii care se luptă pentru supremaţia planetei,  şi va determina, odată pentru totdeauna, dacă fiinţele umane vor rămâne prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împărtăşesc acum cu cele mai înfricoşătoare creaturi ale istoriei, demult dispărute, acum readuse la viaţă. 

Jurassic World Dominion, de la Universal Pictures şi Amblin Entertainment, propulsează franciza de peste 5 miliarde de dolari într-un teritoriu îndrăzneţ, neexplorat, prezentând dinozauri aşa cum nu au fost văzuţi niciodată, acţiune vertiginoasă şi noi efecte vizuale uimitoare.

Distribuţia filmului este alcătuită din DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), nominalizata la Emmy Mamoudou Athie (Arhiva 81), Dichen Lachman (Agenţii S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) şi Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Vor reveni BD Wong în rolul Dr. Henry Wu, Justice Smith în rolul lui  Franklin Webb, Daniella Pineda în rolul Dr. Zia Rodriguez şi Omar Sy în rolul lui Barry Sembenè.

Jurassic World Dominion este regizat de Colin Trevorrow, cel care a regizat filmul Jurassic World din 2015 şi a obţinut încasări globale de 1,7 miliarde de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici