Kathryn Kates, actriţa din „Orange is the New Black” şi „Seinfeld”, a murit la 73 de ani

Actriţa Kathryn Kates, care a apărut în seriale de succes, inclusiv „Orange is the New Black” şi „Seinfeld”, a murit astăzi.

1601 afișări
Imaginea articolului Kathryn Kates, actriţa din „Orange is the New Black” şi „Seinfeld”, a murit la 73 de ani

Sursa foto: Twitter

„Puternica noastră @officialkathrynkates a murit. Ea va fi mereu în amintirea şi în inimile noastre, ca fiind forţa puternică a naturii a ceea ce a fost”, au declarat reprezentanţii lui Kates de la Headline Talent Agency într-o postare pe Instagram, alături de o poza cu actriţa.
 
Kates avea 73 de ani când a murit, potrivit Deadline primul post care a raportat moartea ei. „Kathryn a fost clienta noastră de mulţi ani şi ne-am apropiat mult de ea în ultimul an, de când a ştiut de revenirea cancerului ei”, a declarat Headline Talent Agency, într-un interviu pentru Deadline. 
 
„Ea a fost întotdeauna incredibil de curajoasă şi înţelept şi a abordat fiecare rol cu cea mai mare pasiune. Ne va fi foarte dor de ea", au mai spus aceştia.
 
Cu o carieră TV de peste trei decenii, Kates a jucat într-o serie de spectacole care definesc epocile, potrivit CNN.
 
Ea a avut un rol recurent în „Seinfeld”, cu Jerry Seinfeld şi Julia Louis-Dreyfus.
 
Ea a mai apărut în serialul Netflix „Orange is the New Black” şi în drama juridică „The Good Fight” , precum şi în filmul de origine „The Sopranos” , „The Many Saints of Newark”.
 
AUTOR: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici