Kevin Costner spune că încă o iubeşte pe Christine Baumgartner, în ciuda divorţului

Actorul Kevin Costner, comentarii publice rare despre divorţul de soţia sa, Christina Baumgartner. Costner, în vârstă de 68 de ani, a confirmat că încă o iubeşte pe cea care va fi în curând fosta soţie, în vârstă de 49 de ani, scrie Insider.

615 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner spune că încă o iubeşte pe Christine Baumgartner, în ciuda divorţului

Kevin Costner spune că încă o iubeşte pe Christine Baumgartner, în ciuda divorţului

Actorul Kevin Costner a făcut comentarii rare despre procesul de divorţ în curs cu viitoarea sa soţie Christina Baumgartner, după o audiere la tribunalul din Santa Barbara, California, vineri.

Audierea s-a făcut pentru stabilirea sumei pe care Costner, în vârstă de 68 de ani, ar trebui să o dea soţiei pentru cei trei copii ai lor, Cayden, în vârstă de 16 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, şi Grace, în vârstă de 13 ani.

Actorul premiat cu Oscar a făcut în instanţă o glumă despre finanţele sale, potrivit publicaţiei Access: "Va trebui să organizăm o vânătoare de comori pentru a găsi banii".

Când a fost întrebat, el a confirmat pentru Access că "încă mai are sentimente" pentru Baumgartner, adăugând însă că, în opinia sa, "toată lumea" speră ca divorţul să se rezolve curând.

Costner şi Baumgartner s-au căsătorit în 2004. Ea a cerut divorţul în luna mai, după 18 ani de căsnicie.

Avocaţii lui Baumgartner au cerut vineri 161.592 de dolari ca pensie alimentară pentru copii de la Costner, potrivit presei, în scădere faţă de cererea iniţială de 248.000 de dolari. Echipa lui Costner a susţinut că orice sumă peste 63.209 dolari este nejustificată.

Potrivit avocatului lui Baumgartner, John Rydell, copiii cuplului sunt obişnuiţi cu o viaţă de lux, "în ADN-ul lor în acest moment", a relatat People.

Costner a acuzat-o luna trecută pe fosta sa soţie că a prelungit în mod intenţionat procedurile de divorţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici