Kevin Hart deschide un lanţ de fast-food vegan

  • Comedian, actor şi antreprenor, Kevin Hart deschide un lanţ de fast-food vegan.
  • La „butoane” se află bucătararul-şef Michael Salem, care a lucrat ca şef de inovaţie culinară la Burger King.
1464 afișări
Imaginea articolului Kevin Hart deschide un lanţ de fast-food vegan
Industria fast-food se îndreaptă uşor dar sigur într-o direcţie verde, a alimentelor vegane (plant-based), o schimbare inevitabilă şi necesară deopotrivă. 
 
 
Kevin Hart anunţă că mult aşteptata deschidere a restaurantului Hart House va avea loc săptămâna viitoare, în Los Angeles (SUA). 
 
Hart House este un parteneriat între actor, antreprenorul Andy Hooper şi bucătărarul-şef Michael Salem, care a lucrat ca şef de inovaţie culinară la Burger King, fiind creatorul produsului „Impossible Whopper”, un moment zero al revoluţiei vegane în industria de fast-food. 
 
„Sunt fericit să anunţ că am colaborat cu partenei de top şi lideri din industrie pentru a crea un restaurant revoluţionar numit Hart House”, a anunţat actorul pe Instagram. „Va fi ceva de senzaţie! Vom servi mâncare delicioasă, sustenabilă. Vom deschide primele locaţii în LA, dar ne vom extinde rapid”. 
 

Ce conţine meniul 

 
Restaurantul vegan va servi produse întâlnite în majoritatea fast-food-urilor: burgeri, sandvişuri, nuggets, cartofi, milkshake-uri (din lapte de ovăz), toate vegane, fără conservanţi sau produse animale. 
 
Primul restaurant Hart House se va deschide pe 25 august. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici