Mark Sheehan, chitaristul trupei The Script, a murit la vârsta de 46 de ani

Cofondatorul şi chitaristul trupei rock irlandeze The Script, Mark Sheehan, a murit, la vârsta de 46 de ani, după o boală gravă, devastatoare, notează BBC. Preşedintele Irlandei, Michael D Higgins, a declarat că Sheehan a fost un exemplu de succes muzical irlandez pe scena mondială.

809 afișări
Imaginea articolului Mark Sheehan, chitaristul trupei The Script, a murit la vârsta de 46 de ani

Mark Sheehan, chitaristul trupei The Script, a murit la vârsta de 46 de ani

În vârstă de 46 de ani, Mark Sheehan a murit vineri, la spital, în urma unei boli devastatoare, a anunţat trupa.

Sheehan a format grupul în 2001, alături de vocalistul Danny O'Donoghue şi de bateristul Glen Power.

Pe paginile de socializare ale trupei scrie că Sheehan a fost un „soţ, tată, frate, coleg de trupă şi prieten foarte iubit”.

Colegii lui au cerut fanilor să respecte intimitatea familiei şi a colegilor de trupă.

Contemporanii lui Sheehan din industria de divertisment au onorat rapid memoria acestuia.

Într-o declaraţie postată pe Instagram, prezentatoarea irlandeză Laura Whitmore a scris: „Mă gândesc la voi toţi în aceste momente. Mark a fost unul dintre cei mai drăguţi şi mai talentaţi oameni pe care îi puteai întâlni”.

Într-un omagiu pe Instagram, duo-ul irlandez de muzică pop Jedward a spus „Toată lumea din industria muzicală irlandeză şi din întreaga lume deplânge pierderea ta RIP Mark un muzician atât de talentat de la The Script unul dintre cele mai emblematice grupuri irlandeze ale generaţiei noastre”.

Trupa rock irlandeză Kodaline a adus, de asemenea, un omagiu, postând pe Twitter: „Îmi pare atât de rău să auzim de decesul lui Mark Sheehan”.

Preşedintele Irlandei, Michael D Higgins, a declarat că Sheehan a fost un exemplu „remarcabil” de succes muzical irlandez pe scena mondială.

„A fost un semn al originalităţii şi excelenţei pe care Mark şi colegii săi de trupă din The Script au căutat-o, faptul că au cunoscut un asemenea succes în întreaga lume, inclusiv şase albume numărul unu în Marea Britanie şi un album numărul trei în Statele Unite - o realizare cu adevărat remarcabilă”, a spus el.

Sheehan s-a născut pe 29 octombrie 1976 la Dublin, în Mount Brown, în zona The Liberties, şi a fost căsătorit cu Reena Sheehan, cu care a avut trei copii. A fost cântăreţ, compozitor şi chitarist, fiind pasionat de muzică de la o vârstă fragedă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici