Michael Richards, starul din Seinfeld: Probabil că aş fi murit în câteva luni fără operaţia pentru cancer

Michael Richards, starul din Seinfeld, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer şi a fost nevoit să se supună unei intervenţii chirurgicale pentru a i se extirpa întreaga prostată, în caz contrar riscând să moară în câteva luni.

429 afișări
Imaginea articolului Michael Richards, starul din Seinfeld: Probabil că aş fi murit în câteva luni fără operaţia pentru cancer

Michael Richards, starul din Seinfeld: Probabil că aş fi murit în câteva luni fără operaţia pentru cancer

Richards, în vârstă de 74 de ani, a vorbit despre această perioadă tulburătoare în cartea sa de memorii care urmează să fie lansată în curând, Entrances And Exits, spunând că diagnosticul a venit după ce un control de rutină a arătat un nivel ridicat al PSA.

El a declarat joi, într-un interviu acordat People, că fiul său, pe atunci în vârstă de nouă ani, l-a motivat să găsească o modalitate de a trăi mai mult.

„M-am gândit: <Ei bine, acesta a fost timpul meu. Sunt gata să plec>", a declarat actorul.

„Dar apoi, câteva secunde mai târziu, mi-a venit în minte fiul meu şi m-am auzit spunând: <Am un copil de nouă ani şi aş vrea să fiu în preajma lui. Există vreo modalitate prin care să pot să mai am un pic de viaţă?>"".

Richards a declarat că dacă nu ar fi urmat sfatul medicului de a-şi îndepărta întreaga prostată, probabil că ar fi murit în 8 luni.

Richards a petrecut ani de zile departe de lumina reflectoarelor. În 2006, el a fost surprins de o cameră de filmat în timp ce lansa o tiradă rasistă împotriva celor care îl huiduiau la unul dintre spectacolele sale de stand-up din Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici