Un rapper mascat, care pretinde că este un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live

  • Rapperul mascat care pretinde că este un fotbalist din Premier League anunţă primul concert live.
  • Dide a devenit celebru în 2023, pretinzând că joacă pentru un club de fotbal din Premier League şi în muzică.
130 afișări
Imaginea articolului Un rapper mascat, care pretinde că este un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live

Sursa foto: Instagram / @dideworld

Rapperul, care a devenit celebru pe reţelele de socializare anul trecut şi care poartă o mască neagră cu buline pentru a-şi ascunde identitatea, va concerta la Londra în luna iunie.

Cunoscut doar sub numele de Dide, rapperul incognito a stârnit speculaţii frenetice cu privire la identitatea sa, cu Eddie Nketiah, Bukayo Saka şi Reiss Nelson de la Arsenal, Noni Madueke de la Chelsea, Alex Iwobi de la Fulham şi Michail Antonio de la West Ham printre numele speculate.

„Principalul lucru pentru mine este muzica, mai degrabă decât jucătorul de fotbal", a declarat în exclusivitate pentru Sky News anul trecut, în primul său interviu în faţa camerei de filmat.

Anunţând primul său spectacol live, el a spus: „În sfârşit, primul meu spectacol live! Primul meu spectacol public live. Ştiu că toţi m-aţi tot bătut la cap să fac unul. Nu puteţi rata asta!".

Spectacolul va avea loc la The Lower Third de pe Denmark Street din Soho, în centrul Londrei, pe 20 iunie.

Interesant este faptul că Anglia întâlneşte Danemarca pentru al doilea meci din faza grupelor de la Euro 2024, în Germania, în acea după-amiază.

Cu toate acestea, nu există nicio menţiune despre meciul cu Anglia în anunţul său.

„Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru", a adăugat Dide. „Ne vedem la spectacol".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici