Muzicianul şi activistul Sviatoslav Vakarchuk cântă la centrala de la Cernobîl

Sviatoslav Vakarchuk este muzician, activist public şi politician din Ucraina, iar vineri cântă la centrala de la Cernobîl. Cel cere liderilor lumii să făcă tot ce este posibil pentru a evacua „eroii din Mariupol” în viaţă.

195 afișări
Imaginea articolului Muzicianul şi activistul Sviatoslav Vakarchuk cântă la centrala de la Cernobîl

Muzicianul şi activistul Sviatoslav Vakarchuk cântă la centrala de la Cernobîl

Sviatoslav Vakarchuk a cântat la centrala nucleară de la Cernobîl în faţa muncitorilor din uzină.

În timpul recitalului din interior, mai mukţi muncitori îl filmează.

În faţa centralei de la Cernobîl, Vakarchuk a făcut şi un apel public, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

„Acesta este un loc foarte important pentru toată lumea. Toată lumea ştie ororile de la nivel global din 1986. Aceşti oameni lucrează aici pentru a fi siguri că astfel de tragedii nu se mai pot întâmpla nici în Ucraina, nici în altă ţară. Dar o altă tragedie se întâmplă chiar acum în Mariupol. Oamenii de acolo - civili şi soldaţi - sunt ţinuţi de armata Rusiei în condiţii îngrozitoare. Trebuie să îi evacuăm. Tuturor guvernelor şi politicienilor din lume le spun acest mesaj: Vă rog, faceţi ce puteţi mai bine, tot ce puteţi să fiţi siguri că procedura de evacuare a acestor oameni se întâmplă. Avem nevoie de ei vii. Toată planeta are nevoie de aceşti eroi vii”, a spus muzicianul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici